Εταιρία

Η εταιρία Αφοι ΑΞΙΩΤΗ, με έδρα τη Νίκαια,  παρέχει  υψηλές υπηρεσίες και κορυφαία προϊόντα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης, τέντες, υφάσματα και εξοπλισμό κήπου. Από το 1965, με πείρα, γνώση και τεχνική κατάρτιση υψηλών προδιαγραφών, η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένα συστήματα, σύγχρονα προϊόντα, και άριστες εφαρμογές.

Εγγύηση

Με πίστη και εμπειρία στην ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές των προϊόντων Αφοι ΑΞΙΩΤΗ, η εταιρία παρέχει διαχρονική πιστοποίηση ποιότητας και εγγύηση λειτουργίας όλων των προϊόντων της, επισφραγίζοντας την επιλογή των πελατών και ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη. Η εταιρεία Αφοι ΑΞΙΩΤΗ διαθέτει τα προϊόντα της με την πιστοποίηση ποιότητας της Ένωσης Τεντοποιών Ελλάδος και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Αριθμ. Μέλους : 35680), των οποίων διατελεί επίσημο μέλος.

Αριθμός μέλους Γεώργιου Αξιώτη: 242 (αντιπρόεδρος επί σειρά ετών)
Αριθμός μέλους Αντώνιου Αξιώτη: 243

Παράλληλα η Αφοι ΑΞΙΩΤΗ διαθέτει όλες τις απαραίτητες και επίσημες άδειες εγκατάστασης και λειτουργίας στο επαγγελματικό εργαστήριο μεταποίησης και εγκατάστασης ολοκληρωμένων συστημάτων σκίασης και προστασίας για τα καταστήματα και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της.

Κατάστημα – Νίκαια: Άδεια νομαρχίας υπ’ αριθμόν: Β1975/Φ14ΝΙΚ.288.400 και Β3334/Φ14ΠΕΙ.704.475
Βιοτεχνία – Πειραιάς: Άδεια νομαρχίας υπ’ αριθμόν: Β1139/Φ14ΝΙΚ.288.400

Συνέπεια

Για πάνω από 40 χρόνια η Αφοι  ΑΞΙΩΤΗ προστατεύει, καλύπτει, διαμορφώνει τον χώρο σας, με εφαρμογές υψηλής ποιότητας και αισθητικής.  Από την πρώτη στιγμή και σε κάθε εποχή τα προϊόντα και οι υπηρεσίες Αφοι  Αξιώτη βρίσκονται δίπλα σας.

Ποιότητα

Κάθε σύστημα, εξάρτημα και εφαρμογή της εταιρίας Αφοι ΑΞΙΩΤΗ συνοδεύεται με εγγύηση ποιότητας. Επιλέγοντας τις καλύτερες εταιρείες συστημάτων σκίασης και εξοπλισμού εξασφαλίζονται, τα πλέον σύγχρονα, πιστοποιημένα και εξελιγμένα προϊόντα, κατάλληλα για  οποιονδήποτε χώρο και κάθε απαίτηση.

Πολυτέλεια

Η διαχρονική πολυτέλεια, στενά συνδεδεμένη με την άριστη ποιότητα και αποδοτικότητα, βρίσκεται στο κέντρο της φιλοσοφία των προϊόντων Αφοι ΑΞΙΩΤΗ. Σύγχρονος σχεδιασμός, συστήματα που συνδυάζουν προστασία και ολοκληρώνουν την αισθητική κάθε χώρου, ποιότητα και εργονομία αποτελούν κύρια χαρακτηριστικά κάθε συστήματος που προτείνει η Αφοι ΑΞΙΩΤΗ.