Υπηρεσίες – Συντήρηση

After Sales : Συντήρηση – Προστασία

(Premium)

Με το πακέτο υπηρεσιών PREMIUM, οι τεχνικοί της Αφοι ΑΞΙΩΤΗ, αναλαμβάνουν τον ετήσιο έλεγχο, επιδιόρθωση και συντήρηση των μηχανικών ηλεκτρικών μερών των συστημάτων σας, με χαμηλό κόστος επιπλέον χρέωσης, και άμεση εξυπηρέτηση στον χώρο σας.

(Clean&Fresh)

Η ατμοσφαιρική ρύπανση, η σκόνη, ο ήλιος και οι καιρικές συνθήκες επιβαρύνουν και φθείρουν τα υφάσματα και τα εκτεθειμένα μέρη των συστημάτων. Με την υπηρεσία Clean&Fresh, η Αφοι ΑΞΙΩΤΗ αναλαμβάνουν τον ετήσιο καθαρισμό των υφασμάτων και εκτεθειμένων τμημάτων των τεντών και συστημάτων σκίασης, βοηθώντας σας να τα διατηρήσετε ανέπαφα για μεγαλύτερο διάστημα.

 

(Brand & New)

Η ανανέωση είναι κινητοποιός δύναμη. Στην Αφοι ΑΞΙΩΤΗ γνωρίζουν καλά ότι οι ανάγκες, οι απόψεις και οι καιροί διαρκώς αλλάζουν, όμως η ανανέωση μεγάλης κλίμακας δεν είναι πάντα εύκολη. Για αυτό παρέχουν στους πελάτες την υπηρεσία ανανέωσης- αλλαγής υφασμάτων και τεντών Brand & New. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα μοντέρνων και κορυφαίων ποιοτικά επιλογών, μπορείτε να ανανεώσετε τα υφάσματα, να αλλάξετε όψη και διάθεση στον χώρο σας και να απολαύσετε ξανά τα ανανεωμένα σας συστήματα σκίασης,  με ελάχιστο κόστος.